0 nás
Už 10 rokov sa staráme o závodné stravovanie.
Do firemných kantín a jedální zabezpečujeme čerstvé denné menu v podobe obedov a večerí a staráme sa o prevádzku firemných bufetov.
Nastavené procesy prinášajú
efektivitu nám aj našim klientom
Kvalita vstupných surovín
HR
Kvalifikovaný tím
-
Výber vhodných kandidátov, ich dostatočný počet a pravidelné školenie
-
Práca s pracovnou silou zo zahraničia
PRODUKT
Kvalita produktu a služby
-
Dohľad nad kvalitou jedla
-
Technologický proces prípravy
-
Koncepčné zostavenie jedálneho lístka
-
Znižovanie chybovosti
NÁKUP
Kvalita vstupných surovín
-
Stabilná kvalita vďaka dôkladnému výberu dodávateľov
-
Pravidelná kontrola systému hodnotenia dodávateľov
FINANCIE
Stabilita a finančné zdravie
-
Finančná stabilita nám umožňuje pracovať s kvalitnými dodávateľmi aj zamestnancami
MARKETING
Starostlivosť o stravníkov
-
Komunikácia so stravnikmi v kantíne
-
Dizajn kantín
-
Recenzie
CONTROLLING
Vyhodnocovanie dát
-
Sledovanie a vyhodnocovanie dát zjednodušuje riadenie a optimalizáciu
-
Minimalizácia únikov a strát
LOGISTIKA
Perfektné načasovanie
-
Trasovanie
-
Manažovanie transportu s cieľom uschovávať teplotu a kvalitu jedla (holdomaty)
OBCHOD
Starostlivosť o klientov
-
Stravovacie komisie
-
Feedback klienta, implementácia riešení
Odborný tím
vyškolený personál
Jaroslav Ertl ma dlhoročné skúsenosti v gastronómií. Je držiteľom mnohých gastronomických ocenení nielen na domácej ale aj zahraničnej pôde. V našom tíme pracuje na pozícií Production Director & Executive Chef. Jaroslav zodpovedá za kvalitu jedla, manažuje tím kuchárov, dohliada nad technologickým spôsobom prípravy jedál a stará sa o koncepčné zostavenie jedálneho lístka vzhľadom na nutričné vyváženie a foodwaste.
Production Director
Corporate Executive Chef