top of page
Vaření

0 nás

Už 10 rokov sa staráme o závodné stravovanie.

Do firemných kantín a jedální zabezpečujeme čerstvé denné menu v podobe obedov a večerí a staráme sa o prevádzku firemných bufetov.

foto_onas.png

Nastavené procesy prinášajú
efektivitu nám aj našim klientom

Kvalita vstupných surovín

HR

Kvalifikovaný tím
  • Výber vhodných kandidátov, ich dostatočný počet a pravidelné školenie

  • Práca s pracovnou silou zo zahraničia

PRODUKT

Kvalita produktu a služby
  • Dohľad nad kvalitou jedla

  • Technologický proces prípravy

  • Koncepčné zostavenie jedálneho lístka

  • Znižovanie chybovosti

NÁKUP

Kvalita vstupných surovín
  • Stabilná kvalita vďaka dôkladnému výberu dodávateľov

  • Pravidelná kontrola systému hodnotenia dodávateľov

FINANCIE

Stabilita a finančné zdravie
  • Finančná stabilita nám umožňuje pracovať s kvalitnými dodávateľmi aj zamestnancami

MARKETING

Starostlivosť o stravníkov
  • Komunikácia so stravnikmi v kantíne

  • Dizajn kantín

  • Recenzie

CONTROLLING

Vyhodnocovanie dát
  • Sledovanie a vyhodnocovanie dát zjednodušuje riadenie a optimalizáciu

  • Minimalizácia únikov a strát

LOGISTIKA

Perfektné načasovanie
  • Trasovanie

  • Manažovanie transportu s cieľom uschovávať teplotu a kvalitu jedla (holdomaty)

OBCHOD

Starostlivosť o klientov
  • Stravovacie komisie

  • Feedback klienta, implementácia riešení

foto_onas.png
ertl_FOTO.png

Odborný tím 
vyškolený personál

Jaroslav Ertl ma dlhoročné skúsenosti v gastronómií. Je držiteľom mnohých gastronomických ocenení nielen na domácej ale aj zahraničnej pôde. V našom tíme pracuje na pozícií Production Director & Executive Chef. Jaroslav zodpovedá za kvalitu jedla, manažuje tím kuchárov, dohliada nad technologickým spôsobom prípravy jedál a stará sa o koncepčné zostavenie jedálneho lístka vzhľadom na nutričné vyváženie a foodwaste.

ertl_PODPIS.png

Production Director

Corporate Executive Chef

salat.png
fotky_ONAS_banner.png
bottom of page