top of page
Referencie








































„Pre našu firmu je dôležité poskytovať našim zamestnancom kvalitnú stravu počas denných, večerných a nočných smien 7 dní v týždni. Preto oceňujeme spoluprácu s poskytovateľom závodného stravovania FOOD TIME.“

Ing. Peter Schwarz
Head of purchasing department
Pankl Automotive Slovakia s.r.o.
„Kvalita dodávanej stravy sa výrazne zlepšila V porovnaní s predchádzajúcim poskytovateľom, dôkazom čoho je zvýšený počet stravníkov z radov zamestnancov a množstvo pozitívnych ohlasov. Oceňujeme rozmanitosť stravy, ktorá reflektuje na požiadavky a očakávania zamestnancov (vegetariánske, vegánske jedlá zaradené do jedálneho lístka).
Zmena dodávateľa v prospech Food Time bola jednoznačne dobrou voľbou.“

Lucia Šalitrošová
Plant Purchasing MRO Buyer
Plastic Omnium
„Spokojnosť s kvalitou dodávaných jedál je na vysokej úrovni. Tak tiež vyjadrujeme spokojnosť s
personálom FOOD TIME za veľmi milé správanie a dodržiavanie hygienických pravidiel.
Oceňujeme kvalitu a pestrosť stravy kde si každý z našich zamestnancov vie vybrať.“

Marek Macejka
Správa investícií | Service
Centrum automatizácie a robotizácie
„Nový dodávateľ stravy FOOD TIME v roku 2024 pre našich zamestnancov priniesol pozitívnu zmenu.
Kvalita služieb na vysokej úrovni, spokojnosť s výdajom a komunikáciou je pre našu organizáciu na prvom mieste“

Alena Vajdová
MO SR - Vojenský útvar Nováky
„Spoločnosť Food Time s.r.o., ako úspešný účastník verejného obstarávania poskytuje stravovacie služby v našom zdravotníckom zariadení od 1. 11. 2024. Od Vašej spoločnosti odoberáme pacientsku aj zamestnaneckú stravu. Pacientska strava, ktorú denne pripravujú je vyvážená a prispôsobená špecifickým potrebám jednotlivých skupín pacientov podľa diagnóz. Čo sa týka zamestnaneckej stravy, tu je na výber z 3 druhov jedál denne. Strava reflektuje na požiadavky zamestnancov, teda obsahuje aj mäsité aj bezmäsité jedlá, prípadne jedlo podľa individuálnej potreby zamestnanca (pri intoleranciách a pod.). Zamestnanec má možnosť využiť počas obeda jedáleň alebo si stravu odniesť vo svojom, prípadne jednorázovom obale. V porovnaní s predchádzajúcim dodávateľom stravy vieme skonštatovať, že pociťujeme zlepšenie v kvalite poskytovaných služieb a tiež pravidelnú komunikáciu s diétnymi sestrami a manažmentom nemocnice, aktívne reagujú na podnety z našej strany a snažia sa na základe nich zlepšovať kvalitu poskytovaných služieb.“

MUDr. Daniel Žitňan, MPH
Riaditeľ Fakultná nemocnica Trnava
bottom of page